top of page

Om oss 

Vi, Lena Lovén Rolén och Leif Rolén har varit verksamma som sjukgymnaster i 25 år och vårt gemensamma företag, Lovén Rolén Sjukgymnastik och Hälsoutveckling AB har drivits sedan 1999.

Vår ambition är att erbjuda kvalificerad hjälp beträffande rehabilitering samt förebyggande hälsovård. Vi strävar efter att hålla en hög kvalitet och utbildar oss därför kontinuerligt. Vi har utbildning inom Ortopedisk Manuell Terapi på olika nivåer, akupunktur, idrottsmedicin, yrsel, ergonomi, beteendemedicin m.m.

För att kunna uppnå bra behandlingsresultat har vi dessutom modern apparatur såsom ex.vis Medicinsk laser, Stötvåg samt Ultraljudsscanner.

Hos oss kan du också få rådgivning i hälsofrågor samt träningsråd. Vi erbjuder även föreläsningar om bl.a stress, ergonomi, livsstil och träning.

Vi har vårdavtal med Landstinget vilket innebär att du kan söka vår hjälp utan att ha remiss från läkare, till en kostnad av 140:- och vi ingår även i frikortssystemet. Detta gäller även om du är bosatt i annat län än Västmanland.

För tillfället är Lena tjänstledig för annat uppdrag och fr.o.m. 1/9 2019 delas arbetet mellan Leif Rolén och Anders Karlsson som presenteras på startsidan.

Plats:

Hemgården

Villavägen 2, 739 31

739 30 Skinnskatteberg

bottom of page